Cirkeltasker

 

Der er aldrig lommer i mit tøj, så jeg har manglet et sted til min pung, indkøbsseddel og bilnøgler, når jeg går på indkøb. Tasken skal kun kunne rumme disse ting, så de er lette at finde. Cirklen på bagsiden er et sikkert sted til min pung – cirkel-lommen kan ikke ses fra forsiden.

Blå cirkeltaske Teknik: Lukket løb Materialer: Sjæl: papirsnor 3mm Bindegarn: sisal Mål; diameter: Midterst cirkel: 29 cm Strå gul cirkel på forsiden: 25 cm Lille mørkeblå cirkel: 12,5 cm Pynte cirkler: 4 cm Blå cirkel på bagsiden: 26 cm Montering med sisal i cirklernes bundfarve. De små cirkler på forsiden er syet på, inden forsiden og bagsiden sys til den midterste cirkel på én gang.

 

Gul cirkeltaske Teknik: Lukket løb Materialer: Sjæl: papirsnor 3mm Bindegarn: sisal og jute Mål; diameter: Midterst cirkel i jute og sisal inkl. hank: 30 cm Gul cirkel i sisal og jute på bagsiden: 23 cm Gul cirkel i sisal på forsiden: 23 cm Montering: forsiden og bagsiden sys til den midterste cirkel på én gang med petrolgrønt papirgarn.