Løbbinding – til inspiration

“Det er ideen om at lade sig inspirere af de nære ting og oplevelser, der er bærende for indholdet i denne bog.”

– fra bogens omslag

Anne Birgitte Beyer har bundet og beskrevet arbejdsgangen for flere end 50 cylindre, krukker og fantasi-skåle inspireret af kunst, fotos, rejser og ikke mindst naturen i Danmark. Til hver eneste cylinder er der knyttet en historie eller et dogme.

.

“Hej Anne Birgitte
Jeg lånte lige din bog med hjem, og den er et nærmere bekendtskab værd! Jeg har læst dine “historier” og dine faglige overvejelser ang. arbejdsform og farvevalg, og den er virkelig inspirerende for alle, der arbejder kreativt med farver. Jeg beundrere meget din evne til også at finde farverne og materialerne til det, du vil have frem i forhold til dine dogmer. Der må ligge et kæmpearbejde i denne proces. Den bog MÅ jeg bare eje, og hermed bestiller jeg et eksemplar.

Bedste hilsener
Jytte”

– fra en vævepige

Nogle opslag fra bogen: